Polutrajna šminka za obrve

Permanent Makeup Slika

Savršeno za vas ako:

Što je to polutrajna šminka/ permanentni makeup? Što je to microblading?

Polutrajna šminka/permanentni makeup je tretman u kojem se pomoću sitnih iglica u gornji sloj kože utiskuju pigmenti boje, pa tako koža ostaje trajno pigmentirana. Kod mikro-pigmentacije ili polutrajne šminke koristi se puno manje boje nego kod normalne tetovaže. Zbog toga će se boje povuči nakon nekoliko godina pa je po želji moguće promijeniti boju ili oblik.

Microblading je najnoviji trend i daje fantastičan rezultat kod oblikovanja obrva. Postoje razne tehnike tako da je velika razlika između polutrajne šminke uradjene mašinom i microblading tehnike. To je potpuno drugačija tehnika. Sa microblading tehnikom ucrtavanja moguće je dobiti prekrasne tanke dlačice pa obrve izgledaju prirodnije.

Kakav je postupak?

Tretman je gotovo bezbolan zahvaljujući djelotvornim anesteticima (ukoliko niste alergični na lidokain) koje koristim prije i tijekom tretmana. Bez lokalne anestezije bol se može usporediti s čupanjem jačih dlačica pincetom. Tretman traje od 2 do 3 sata. Prvo crtamo obrve da budu prilagođene obliku vašeg lica a boja se prilagodi vašem tipu kože. Boju i oblik odabirem u suradnji sa vama. Ukoliko želite možete i sami iscrtati željeni oblik. Zatim se obrve iscrtavaju nožićima i bojom crtajući svaku dlačicu na mikroskopskoj razini i prateći pri tom smjer rasta prirodne obrve. Boja je prvih nekoliko dana nakon aplikacije nešto intenzivnija, dok će konačni izgled obrve poprimiti nakon otprilike tjedan dana gdje će boja biti svjetlija za oko 40%. Ukoliko je potrebno, nadopunjavanje se preporuča nakon 3 tjedna ili unutar 3 mjeseca i uključeno je u cijenu prvog tretmana. Prvo popunjavanje se preporuča za ca. 1 godinu.

Kod izrade polutrajnih obrva koristim ove tehnike

  1. Japansko iscrtavanje obrva
    • Metoda urezivanja dlačica nožićima
  2. Microblading by Softap & Coffee Break Eyebrow
    • Urezivanje dlačica, sjenčanje i upotpunjavanje obrva
Back to top