Što je RIPAR COVER?

Ripar Cover slika

Ripar Cover je kozmetika koja ima savršenu moć pokrivanja kože. Pravo rješenje za one koji pate od suhe kože, začepljenih pora i drugih kožnih reakcija kod korištenja konvencionalne kozmetike. Ripar Cover kozmetika je dugotrajna, otporna na vodu, štiti od UVA / UVB zraka.

Savršena za one koji imaju:

Ripar Cover odgovara svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu i nečistu kožu. Ripar Cover kozmetikom postižu se prirodni rezultati, a vaša koža diše i može se koristiti svaki dan bez iritacije. Konzistencija i njena mogućnost pokrivanja olakšava korištenje i savršeno se uklapa u svim situacijama (svakodnevno šminkanje, party, vjenčanja, duga predavanje ili vježbe). Savršena kozmetika za fotografiju, modne revije, reklame, TV, u stvari bilo koja situacija koja zahtijeva dugotrajanu šminku. Proizvodi su vodootporni i ne skidaju se čak i kada se znojite. Koža dobiva meki i glatki rezultat koji prikriva bore, crvenilo i nečistoće. Dodatno, Ripar Cover daje zaštitu od sunčevih štetnih UV zraka, štiti od opeklina kože i ranog starenja. Ripar Cover kozmetiku možete takodjer kombinirati s drugim kozmetičkim proizvodima.

Zainteresirani za proizvode?

Ripar Cover kozmetika ne prodaje se putem trgovina/online trgovina zbog odabira boja koje se moraju prilagoditi za svaki pojedini tip kože. Imate li tetovažu, ožiljke i sl, trebate imati punu obuku o načinu primjene Ripar Cover kozmetike. Za to uglavnom koristim jedan sat.

Back to top