Om meg

Hvordan og hvorfor ble Permanent Makeup og Ripar Cover mine lidenskaper?

Georgine Cetusic
Georgine Cetusic

Det hele startet da jeg var innom en kjent frisør i Østerrike og fikk en frisyre tilpasset min ansiktsform. Dette var en morsomt, men samtidig tankefull øyeblikk, da jeg fikk høre at jeg ikke kunne bli klippet, fordi jeg ikke hadde øyenbryn. Dette var en flau situasjon for meg hvor jeg i dette øyeblikket følte meg naken uten øyenbryn. Siden da har jeg selv, hver dag i 7 år, tegnet mine øyenbryn og håpet på at det kom en dag hvor jeg slapp dette. Så for 3 år siden dukket det opp en artikkel som fikk min oppmerksomhet, tittelen var: "Øyenbryn i bursdagsgave". Den handlet om micropigmentering som er en midlertidig tatovering. Dette viste seg å være løsningen på mine problemer med øyenbryn. Det var noe jeg hadde ønsket meg lenge og endelig fikk jeg det til bursdagen min. Dette resulterete i at jeg endelig kunne føle meg komfortabel med meg selv. Fra den dagen slapp jeg endelig å tegne på bryn hver dag.

Allerede noen dager etter bursdagen, bestemte jeg meg for å gå på kurs for Permanent makeup, for dette var noe jeg definitivt ville jobbe med. Øyenbryn skal være skreddersydd til ethvert ansikt. Man får fremhevet øynene og gir et mer våkent blikk som er viktig for helheten. Etter hvert ble jeg svært ivrig på å få lært så mye som mulig om Permanent Makeup. Det endte opp i at jeg tok flere kurs de neste to årene. Noe som spesielt fenget meg med denne jobben er å se smilet etter at kunden fikk de etterlengtede øyenbrynene.

Når det gjelder, Ripar Cover, som er min andre lidenskap. Den oppdaget jeg på en webside da jeg trengte litt kamuflasje for å dekke noen arr i sommersesongen. Etter at jeg fikk prøvd produktene, ble jeg så begeistret av resultatet at jeg meldte meg på kurs for å bli Ripar Cover makeup artist.

Til slutt, kan jeg meddele at jeg er en person som alltid er forut sin tid og som er et nysgjerrig vesen som har ført meg til å utforske nye muligheter som igjen har gitt meg god erfaring. Dernest, ser jeg på meg seg selv som en kreativ og lidenskapelig person og som lenge har hatt et ønske om å skape forandring og utgjøre en forskjell.

Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad.

- Mikael Aksnes

Back to top