Permanent Makeup - Hårpåtegning av bryn

Permanent Makeup Picture

Perfekt for deg som

Det er deilig å kunne gå utenfor hjemmet uten å tenke på at man må sminke seg presentabel først! Det er smertefritt! Jeg bruker bedøvelse ved alle behandlinger både før og under behandlingen så lenge du ikke er allergisk mot lidokain. Ved mikropigmentering eller permanent makeup benyttes det ikke like mye farge som ved vanlig tatovering. På grunn av dette vil fargen avta etter noen år.Derfor er det mulighet for å forandre på mikropigmentering eller permanent makeup etter hvert hvis ønskelig.

Microblanding er den nyeste trenden innen permanent makeup og gir et fantastisk resultat av forming av bryn. Med denne teknikken tatoveres det hår slik at bryn ser mer naturlig ut. Selv om det ser ut som samme type behandling som permanent make up med maskin er det stor forskjell på vanlig permanent make up og microblading. Det er en helt annerledes teknikk. For å utføre profesjonelle microblading teknikker må det innøves spesielle teknikker som du bare kan tilegne deg via opplæring av profesjonelle. Microblading gir fantastisk naturlige tynne hårpåtegninger på bryn.

Hvordan gjøres dette?

Bryn blir først tegnet opp tilpasset ansiktsformen og øyenbrynsfargen vil bli tilpasset din hudtype. Rett etter første behandling synes fargen veldig sterkt, men etter 1 uke blir den ca. 40 % lysere. Derfor vil man trenge et nytt påfyll. Et nytt påfyll etter 3 uker eller innen 3 måneder er inkludert i prisen av første behandling. Første etterfyll anbefales etter ca. 1 år.

Kan de med allergi mot vanlig makeup få behandling?

I ekstreme tilfeller gjør jeg en allergitest før behandling ved at jeg implanterer litt pigment i f.eks. hodebunnen. Ut fra den vurderer vi videre prosedyre, men i praksis kan selv de med meget ømfintlig hud få permanent makeup.

Back to top